Toves Sida - Med lite av varje...

27 november 2008

Det kör ihop sig...Jag kanske har blivit alldeles för spansk, men jag är proffs på att spara allt till sista minuten.Mañana - låter väl bekant. Imorgon är det fredag och då skall jag hinna städa, plocka fram adventsakerna (som står längst in i förrådet och där kan man inte ens kliva in för alla saker...), köpa godispåsar till 17 ungar + en piñata (stor, helst jättestor, godispåse som skall hängas upp och som ungarna skall ha sönder så det blir "godisregn") och på lördag blir då det kalas. Sonens självklart och även dotterns eftersom hon fyller på sommarlovet då ingen kan komma. Det blir bio först (Madagaskar 2) och kalas sen i anslutning till bion. Å på söndag skall man ju ha fixat till adventsljusstaken å hunnit hänga upp julstjärnan... Å gud - jag har inga pepparkakor!!!! Hjälp!

2 kommentarer:

  1. Kanske är jag lite spansk jag med - utan att veta om det? Skulle ju julstäda hela denna veckan, men så blev jag kattvakt i 3 dagar och då struntade jag i städningen. Mina julsaker ligger också längst in i källaren...Och imorgon ska vi på öppet hus på ett gymnasium. Inget kalas dock, så jag ligger väl lite bättre till än dig tror jag... :D

    SvaraRadera
  2. Hej!! Om du är lika nyfiken som jag titta på din "karta" över besöksländer så kan jag avslöja att den grekiska besökaren är jag. Trevlig blogg och jag skrattade så när jag läste om de två små pojkarna som skulle köpa tamponger, haha!!!

    Ha det bra!!

    Hälsningar från Grekland

    SvaraRadera

Lämna gärna en rad så gör Du mig så glad!!:D
Du kan också maila mig på tovessida@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...