Toves Sida - Med lite av varje...

02 december 2008

Dagens ros


Hela dagen har gått åt att vänta känns det som. När vi kom till sjukhuset så hade vår tid ändrats till 2 timmar senare. Tur att vi hade laddat upp med Nintendo, Pokemonkort och några Ben10-gubbar så fick vi tiden att gå.

Normalt är spanska läkare väldigt stroppiga och svåra att tala med. Lite som om man måste be om förlåtelse för att man upptar deras dyrbara tid. Men så ibland (inte ofta men ialla fall för att inte helt tappa tron på detta skrå) träffar man på en sådan där underbar människa som tar sig tid, att både lyssna och förklara. Han är klart värd dagens ros!!

Nu visade det sig att min sons hosta inte gjorde det lämpligt att utföra ingreppet redan imorgon. Jaha, tänkte jag, och frågade vad gör jag nu. Förmodligen kan det inte ske förräns efter jul och nyår enligt läkaren. Men att jag skulle kontakta ögonkliniken imorgon bitti och förklara läget. Nu har vi ju varit så inställda att det skulle bli imorgon så det kändes ju så fånigt att en förkylning skulle sätta stopp för det hela. Men men...

Vi åkte hem igen och hann nästan bara innanför dörren när telefonen ringde. Det var från sjukhuset. Min son var kallad för ingrepp onsdagen den 10/12. ????? sa jag. Min son har tid för detta imorgon. Det har vi inga uppgifter på sa damen på andra sidan linjen. Så nu har min son en vecka på sig att blir kvitt sin hosta å snoriga näsa! Tror ni att det lyckas??

2 kommentarer:

  1. Oj oj oj, håller tummarna så att det blir av den 10:nde nu då!

    SvaraRadera
  2. Det gör jag med! Idag gick han påpälsad till skolan och med lapp om att han inte får vara med på gymnastiken.

    SvaraRadera

Lämna gärna en rad så gör Du mig så glad!!:D
Du kan också maila mig på tovessida@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...