Toves Sida - Med lite av varje...

15 december 2008

Sjörövar-Fabbe...

Idag var det återkontroll för sonens ögoninjektion. Läkaren var rätt nöjd. För att inte tala om mig själv! Nu har sonen endast en svag skelning. Hurra för Botox!! Nu skall vi köra med lapp, växelvis, 3 timmar per dag, tills vi skall tillbaka i slutet på januari.

Men allvarligt höll jag på att döööö när jag fick en grön liten lapp för att kunna beställa tid för nästa besök. På den lilla gröna lappen fanns en etikett med sonens alla uppgifter, ett datum för återbesöket, vilken typ av återbesök det gällde samt 2 rutor - en där det kryssas i om det är exakt det datumet som gäller och en annan ruta där det står DATUM FÖR OVERBOOKING !!!! Gissa vilken ruta som var ikryssad! Jag förstår nu väntetider på 2 timmar och uppåt! Hade nästan lust att fråga om vi får pengarna tillbaka om vi inte får träffa läkaren nästa gång.... Men det gjorde jag ju inte - sjukvården i Spanien är mycket bra och gratis. Då får man stå ut med lite väntan.

1 kommentar:

  1. Grattis till att det har gått så bra! Man ska nog vara glad över att sjukvården är gratis, men fy vad jobbigt att inte få en exakt tid.. Ha det gott! :D

    SvaraRadera

Lämna gärna en rad så gör Du mig så glad!!:D
Du kan också maila mig på tovessida@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...