Toves Sida - Med lite av varje...

28 april 2009

Här kommer lite news:

Min dator ja... IT-ansvarig på jobbet kliar sig i huvudet och förstår inte hur jag lyckats "lusa" ner ALLT! Det är ju kul att jag är bra på nå´t ;). Det blir ett stort ingrepp med lång konvalecens... å många €uros är jag rädd för! Har flörtat med sonen och han lånar ut sin (min gamla från 1800 kallt) som är så lååååångsaaaaammm! Men bättre än inget!

Fyllde år i fredags och när jag kom hem från jobbet höll maken på att skrämma ihjäl mig. Visste inte att han tagit ledigt. Han hade städat och stod där med en bukett röda rosor! Fina presenter och god middag! Grannen kom in med en flaska vin och en jättestor tallrik med nyplockade lapas (en slags mussla)! Vad mer kan man begära?

På lördagen var vi på kulturhuset, här i Los Cristianos, där det var feria (typ torgdag) med kanarisk mat och dryck. Goda ostar och gott vin att provsmaka.Det blev en hel del inköp, bl a en honungsvinäger! Flaskan var så söt att jag inte kunde låta bli.I lördags hade vi kompisar hemma på avskedsmiddag då dom skall flytta till Paris. Fisksoppa och camarones (pyttesmå räkor) till förrätt och köttfondue med kanarisk nypotatis till huvudrätt. Vi avslutade med chokladfondue med frukt och mashmallows. Å en massa gott vin så klart! Maken är en suverän kock! Och jag- en suverän diskare...

Annars så ser lägenheten ut som ett möbelvaruhus. Vännerna som flyttar lämnar lite möbler som passar oss. Tur att det är långhelg snart så man kan få saker på plats och rensa ut lite.

2 kommentarer:

  1. Härligt att se att du finns. :P GRATTIS i efterskott!!! Låter som en underbar överaskning med städat hemma + rosor!! Vad gulligt. Ha det underbart. Kramar.

    SvaraRadera
  2. Ahaaa! Det är på Tenerifa alla gulliga spanjacker finns. Å redan tagna allihopa.Sicken pärla!
    Grattis i efterskott!!!

    Lycka till med datorn nu!

    SvaraRadera

Lämna gärna en rad så gör Du mig så glad!!:D
Du kan också maila mig på tovessida@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...