Toves Sida - Med lite av varje...

04 oktober 2010

Skönt med ledig dag!

Det blev en tur till IKEA med sonen och 2 vänner!
Där det inhandlades bara nödvändiga saker (för första gången i mitt liv! *stolt*) såsom 2 underlakan DVALA till den äktenskapliga sängen, 1 PALITLIG vas (har ju bröllopsdag om en månad ;). Resterande varor är förskotts-presenter till sonen som blir 11 i november; skrivbordsstolen VERNER, som han valt ut själv och jag måste erkänna att dum är han inte - rena rama direktörsstolen á 75 €! Ja, man ska sikta högt!, papperskorgen DOKUMENT samt gosdjuret GOSIG RÅTTA i svart, antagligen för att uppväga vikten av en bra skrivbordsstol och kraven som den ställer eller !? :)

Fika blev det också (Espresso och en Laxrulle) och sonen som ville ha köttbullar (självklart) fick nöja sig med en Brownie. Köttbullar serveras bara efter kl 12.00 och klockan var 11.10. Kompisen som var med skrattade och sa: "Det är som i Sverige där du inte får dricka starkare drycker före 12..."

Slutligen inhandlades lite förnödenheter såsom köttbullar (som ska avnjutas ikväll), pytt, Kalles, pepparkakor och godis! Ja, sånt som en utlandssvensk behöver för att överleva!!!

Fast jag måste ju bara säga att det inte är som förr i matbutiken - utbudet blir mindre och det mesta är IKEA FOOD-produkter, som tyvärr inte är lika bra som Scans o dyl. Och varför finns det ingen Schweizernöt längre??? Det är tamig 17 Dajm i allt.

Men jag klagar inte ;D

4 kommentarer:

  1. Låter som om du hade en härlig dag... Lyllos som hade en lång helg!!!

    SvaraRadera
  2. Éller hur!!! Och så är det ju helg igen på tisdag och då får du också vara med :)

    SvaraRadera
  3. Nä, för jag ska jobba tyvärr... Annars hade jag gärna legat på soffan och glott på militära parader...

    SvaraRadera

Lämna gärna en rad så gör Du mig så glad!!:D
Du kan också maila mig på tovessida@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...