Toves Sida - Med lite av varje...

31 december 2008

Nytt år - inga löften...Så har det då gått ett helt år sedan sist. Ett år klokare (?), ett år med högre grad av glömska (glömmer tom bort att titta på kom-ihåg-lapparna), barnen har blivit ett år mer självständiga men det bästa av allt är att vi bara har ett år kvar på hypotekslånet. Kan ju vara bra nu i dessa kristider.

På tal om löften så la´ jag av med dom när jag fyllde 40. Tänkte att om jag inte lyckats hålla några löften hittills så lär jag förmodligen inte göra det i fortsättningen heller. Samvetet blir några gram lättare på detta sätt. Man vet ju själv vad man borde ändra - under hela året ändå, eller hur!

Om en stund sätter oväsendet igång! Det smälls av 2 stora fyrverkerier runt husknuten varje nyår och det är ett elände kan jag lova! Hela huset skakar och hunden får jag ge lugnande för annars blir det olidligt! Förbannade kanarier och deras fyrverkerier!

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!
Jag hoppas verkligen att det blir ett
bättre år för alla på vår jord!

2 kommentarer:

  1. Krama stackare liten hunden, vet hur det är att fira nyår med skrajsen hund!

    SvaraRadera
  2. Jag brukar aldrig ge löften, så jag tänkte faktiskt att jag skulle göra det i år. Men inte egentligen för att det är nyår, utan för att det är dags. Patetiskt nog är det vikten (sen 40-årskris?) men allt annat har jag slutat med. Ha en bra kväll på jobbet nu.

    SvaraRadera

Lämna gärna en rad så gör Du mig så glad!!:D
Du kan också maila mig på tovessida@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...