Toves Sida - Med lite av varje...

10 april 2011

Veckan som gick

Allmänt:

Tete, Tenerifes stolthet i fotboll, ligger risigt till just nu och riskerar att spela i Segunda B (Div 2) nästa år. Får vara glad att det går bra för vår Pedro i Barcelona.

Långa köer har det också varit för att få lysa på celluloidens himmel – även om det bara är för någon sekund. Det har varit statistuttagning för del 2 av Clash of the Titans (Furia de Titanes 2) i Arico. Mer än 1000 personer slåss om 100 statistroller som krigare i den nya filmen.

Ökad strålning på öarna. Så sant som det är sagt att avstånd idag inte betyder något. MEN som det står i tidningar och sägs på TV så är det ingen fara för hälsan. Igår kväll såg jag en dokumentär om Tjernobylolyckan. Det var ingen fara där heller! Sa dom då!  
STOPPA KÄRNKRAFTEN NU!!!

Personligt:

Så var det dax igen! Myntbörsen är borttappad! Och har man Euro som valuta vill det till att ha en börs. Nu ligger mynten huller om buller i väskan och det är så irriterande, fast inte lika irriterande som att jag alltid tappar bort mina börsar!

Jag har köpt mig själv en födelsedagspresent i förskott! Ingen börs dock ;D
"Världens minsta kamera" - igen
Ja, inte denna lilla och behändiga sak utan det bidde denna istället:

Både automatisk, manuelloch idiotsäker!! Ska bli kul att se hur det går :-))

4 kommentarer:

 1. Så fin kamera! Den blir bra. Myntbörsen är det en sån där hästskoformad variant eller?

  SvaraRadera
 2. Det är väl det allra jobbigaste med euron, alla de där mynten. Här har vi ju snart inga mynt kvar, nu rök ju femtioöringen också, så det är bara en, fem och tiokronan att hålla ordning på.

  När man inte är van vid euron blir man alldeles förvirrad av alla mynt. Maken tar upp en grabbnäve och räcker fram den när han ska betala.

  Hoppas att du hittar din börs!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ingrid! Enda fördelen med alla dessa förbenade mynt är att om man lägger dom i en burk så blir det rätt fort en stor summa :) Vad gäller börsen så blir det att köpa ny!

  KV! Hästskoformad vete 17... snarare en felkonstruerad boomerang, en som aldrig kommer tillbaka...

  SvaraRadera
 4. Bara att lära sig kameran, öva, öva, öva! Det kommer att gå som på räls!

  SvaraRadera

Lämna gärna en rad så gör Du mig så glad!!:D
Du kan också maila mig på tovessida@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...